top of page
Didnotplay
Search

Τα Manifesto άλμπουμ της χρονιάς

Ακούσαμε & διαλέξαμε 7 άλμπουμ του 2020 με μουσικές, τραγούδια και στίχους που φωτίζουν και εξηγούν τα σκοτάδια μας ελπίζουμε & τα δικά σας..!


 

Have We Met


Ο Dan Bejar (Destroyer) δεν είναι προφήτης ούτε μηδενιστής & εξαντλητικά απαισιόδοξος, προσπαθεί μέσα από κάθε του σύνθεση να συνδεθεί και να προσκολληθεί με οτιδήποτε θεωρείται πολύτιμο, πράγμα που δεν είναι άλλο από την παραδοχή όλων αυτών των μικρών σημαντικών ομορφιών της ζωής που θα γεφυρώσουν ξανά έναν παράλογο κόσμο.

Ρεαλιστικά οι εκκλήσεις για κοινωνική ενότητα δεν είναι καινούργιες.

Φίλοι, όταν ένα άλμπουμ είναι τόσο υπέροχο όπως το ''Have We Met'' και απαιτεί κουβέντα, θα πρέπει να το ακούσετε! 


Kompromat


Τα άλμπουμ των iLiKETRAiNS αρχίζουν πραγματικά να διαμορφώνονται μέχρι να υπάρξει κάποια θεματολογία, λέει ο τραγουδιστής και στιχουργός της μπάντας David Martin.

Το σημείο εκκίνησης του '' Kompromat '' έχει υπαινιγμούς στο πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα στο βωμό του μάρκετινγκ για πολιτικό όφελος (ήρθε μετά τις διαρροές NSA του Edward Snowden το 2013). 

It Won​/​t Be Like This All The Time LIVE

Τα τραγούδια τους ήταν πάντοτε θεραπευτικές συνεδρίες.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που οι ''The Twilight Sad '' είναι το «αγαπημένο συγκρότημα του Robert Smith των Cure. 


Every Bad

Η δεκαετία του '90 ήταν η δεκαετία της αγωνίας. Η μουσική που εξελίχθηκε από την οικονομική αναταραχή, τον κοινωνικό διαφωτισμό και την πολιτική αστάθεια ήταν αξέχαστη.

Το ''Every Bad '' βροντοφωνάζει το παρελθόν ( Nirvana, Pearl Jam, Rage Against the Machine ) ενός ξεκάθαρου grunge άλμπουμ.

Βρυχάται έντονα με τη λυρική δύναμη της φωνής της Dana Margolin.

Δημιουργεί πολωτικά ηχητικά τοπία που αντικατοπτρίζουν συναισθήματα και εμπειρίες ενός ατόμου, που κινείται μέσα στον σημερινό χαοτικό κόσμο,

με λέξεις βάναυσες, ειλικρινείς και προκλητικές.

Τα 4 κορίτσια από το Μπράιτον έχουν δημιουργήσει ένα μεγάλο καλλιτεχνικό επίτευγμα μέσα από την προσωπική, επική μυθολογία τους.


 


Sicily Sessions


Πόσο θαυμάσιο είναι να ανακαλύπτεις τις πρώτες σκέψεις έμπνευσης μέσα από την ενέργεια του τοπίου μιας μικρής πόλης της Σικελίας που ονομάζεται Castellammare del Golfo.

Εκεί κατεγράφησαν σαν σκίτσα οι βασικές μορφές σύνθεσης των τραγουδιών του άλμπουμ '' For Their Love '' με το αποτέλεσμα να είναι εφάμιλλο της διάθεσης της μπάντας ώστε να το κυκλοφορήσει σε κασέτα με περιορισμένα αντίτυπα. 


My Heart Is An Open Field


Στο ντεμπούτο άλμπουμ της η Jess Shoman (Tenci ) υφαίνει τραγούδια που ενσωματώνουν τρόπους ευπάθειας μέσα από εμπλοκές που μένουν για πάντα παγωμένες στο χρόνο όταν άνθρωποι και περιβάλλον προσκολλούνται μεταξύ τους.

Ένα ανοιχτό πεδίο στίχων & μουσικής που μένει για να αποδείξει ότι οι σχέσεις και τα συναισθήματα που προκύπτουν από το περιβάλλον γύρω μας, είτε πρόκειται για μαλλιά κουβάρια είτε για ένα σαρκαστικό γέλιο ενός συγγενή που μας θυμίζει κάποιον που έπρεπε να αφήσουμε πίσω.., οφείλονται στην δύναμη της καρδιάς. 


Bonny Light Horseman


Διαχρονική indie folk που μιλάει για αγάπη, θλίψη & ανθρωπιά.

Οι Bonny Light Horseman είναι ένα τρίο τραγουδιστών|τραγουδοποιών που αποτελείται από τους: Anais Mitchell, Eric D. Johnson (Fruit Bats) Josh Kaufman (συνεργάτης με τους The National, Craig Finn).
bottom of page